ПОКАНА за участие в обществено обсъждане на Проект на Наредба за финансиране на сдружения с нестопанска цел, извършващи дейност в направления „Здравеопазване, социални дейности и младежки политики“ на територията на Община Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
Понеделник, 12 Септември 2022
Публикувано от: Димитринка Костадинова

Уважаеми дами и господа,

На основание чл. 13, ал. 1 от Наредба за организиране и провеждане на обществени обсъждания в Община Бургас, на 06.10.2022 година (четвъртък) от 17.00 часа в заседателната зала на Общински съвет, находяща се в гр. Бургас, Културен дом на Нефтохимика, площад „Тройката“, ще се проведе обществено обсъждане на Проект на Наредба за финансиране на сдружения с нестопанска цел, извършващи дейност в направления „здравеопазване, социални дейности и младежки политики“ на територията на Община Бургас.

От страна на Община Бургас се отправя покана за присъствие на общественото обсъждане към представители на общинската администрация, държавни и обществени организации, към обществеността и всички заинтересовани физически и юридически лица.

Документацията е достъпна на следния интернет адрес: https://www.burgas.bg/bg/proekti-na-naredbi-i-pravilnitsi-2022/51046.

Място и лице за контакт: Йорданка Бенова- Ананиева – заместник-кмет „Образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики“; гр. Бургас, ул. „Александровска“ № 26, ет. 3, стая 308; тел. за контакт: 056/907-250. 
 

Файлове:

ПРОТОКОЛ.pdf

ПРИСЪСТВЕН ЛИСТ.pdf

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 826 Последна промяна: 17:04:40, 13 октомври 2022