ПОКАНА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПУБЛИЧНА ДИСКУСИЯ

Размер на шрифта: A A A Назад
Понеделник, 27 Март 2023
Публикувано от: Димитринка Костадинова

ПОКАНА

ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПУБЛИЧНА ДИСКУСИЯ

 

Уважаеми дами и господа,

Във връзка с изискванията на чл. 42 ал. 3 т. 2 от Наредба за планиране на социалните услуги и спазвайки процедурата за разработване на анализ на потребностите от социални и интегрирани здравно-социални услуги на общинско и областно ниво, описана в Глава трета, Раздел Ӏ. от Наредба за планирането на социалните услуги, на 30.03.2023г. (четвъртък) от 17.00 часа в заседателната зала на Община Бургас, ще се проведе публична дискусия на Анализ на потребностите от социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет на територията на Община Бургас.

От страна на Община Бургас се отправя покана за присъствие на общественото обсъждане към представители на общинската администрация, държавни и обществени организации, към обществеността и всички заинтересовани физически и юридически лица.

Документацията е достъпна на следния интернет адрес: https://www.burgas.bg/bg/obshtestveno-obsazhdane/saobshtenie-za-obshtestveno-obsazhdane-na-analiz-i-planirane-na-sotsialnite-uslugi-v-obshtina-burgas

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 193 Последна промяна: 16:59:38, 27 март 2023