ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТ ЗА СТРАТЕГИЯ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА ОБЩИНА БУРГАС

Вторник, 21 Май 2024
Публикувано от: Димитринка Костадинова

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Във връзка разработване на Стратегия за интелигентна трансформация на Община Бургас и в съответствие с Наредбата за организиране и провеждане на обществени обсъждания от Община Бургас, отправяме покана към жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и всички заинтересовани страни за участие в обществено обсъждане на проекта на Стратегията, което ще се проведе на 20 юни 2024 г., от 17:00 часа, в Зала на Общински съвет – гр. Бургас, Културен дом „НХК“.

Целта на обсъждането е да бъде взето под внимание мнението на максимално широк кръг от заинтересовани страни при изготвяне на окончателния вариант на Стратегия за интелигентна трансформация на Община Бургас.

Становища и предложения по проекта на Стратегията могат да се правят по време на общественото обсъждане, до изчерпване на всички въпроси.

Всички, които нямат възможност да присъстват на общественото обсъждане, могат да разгледат прикачените материали и да изпратят своите коментари, препоръки и мнения преди обсъждането, по електронен път, на имейл адрес: [email protected], както и писмено чрез деловодството на Община Бургас на адрес гр. Бургас, ул. „Александровска“ №26.

 

Разчитаме на Вашето сътрудничество и Ви благодарим за желанието за участие и съдействие!

 

Всички документи по проекта на Стратегия са приложени в електронен вид по-долу:

Файлове:

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 177 Последна промяна: 15:41:24, 01 юли 2024