“Голдеър Хендлинг” отваря 115 работни места и инвестира 4 млн. лв. в Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
Понеделник, 18 Март 2013
Публикувано от: Стефан Минчев
“Голдеър Хендлинг” отваря 115 работни места и инвестира 4 млн. лв. в Бургас

"Голдеър Хендлинг България" отваря 115 нови работни места в Бургас и инвестира в инфраструктура и техника 4 милиона лева. Компанията е ангажирана с наземното обслужване на Летището в Сарафово и тази година очаква сериозно увеличение в обема на работата си.

Във връзка с инвестицията, днес кметът Димитър Николов разговаря в кабинета си с Тодор Шопов - корпоративен изпълнителен директор на "Голдеър Хендлинг България". На срещата присъства и Иван Вълков, председател на транспортната комисия във вече разпуснатото 41-во Народно събрание на Република България.

"Познавам качествата на моите съграждани. Убеден съм, че новите бургаски служители ще допринесат за развитието на фирмата-оператор. Желая Ви успешна работа в нашия град", каза кметът Николов.

Тази година "Голдеър Хендлинг България" увеличава и броя на авиокомпаниите, с които работи, и броя на полетите, които обслужва. Голяма част от новите 115 работни места са планирани като целогодишни. Заплатата започва от 860 и стига до 1500 лева на месец.

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 10689 Последна промяна: 16:13:52, 18 март 2013