Истерия по SPIRIT of Burgas и Роби Уилямс още в първия ден

Размер на шрифта: A A A Назад
сряда, 18 март 2015
Публикувано от: Стефан Минчев
Истерия по SPIRIT of Burgas и Роби Уилямс още в първия ден

* Хиляди се втурнаха да купуват билети. Хотелите в Бургас вече със стотици резервации

 

Вчера България преживя един изпълнен с емоции ден. След като сутринта бе обявено завръщането на любимия музикален фестивал у нас - SPIRIT of Burgas, заваляха десетки предположения по всички медийни канали за това кой ще бъде първият хедлайнер. След като бе официално потвърдено, че именно Роби Уилямс ще оглави фестивала с двучасово шоу от турнето "Let me Entertain you", хилядите фенове на лошото момче на британската сцена изпаднаха в еуфория.

Билетите за SPIRIT of Burgas тръгнаха в продажба днес в 10:00 часа. Интензивните онлайн продажби натовариха сървърите още в първите минути, а на някои от обявените каси имаше дори опашки.

Намаляват и свободните хотели и квартири в Бургас и региона, които не смогват със стотици резервации на всеки час за уикенда на фестивала. Роби Уилямс предизвика истинска истерия не само сред българските меломани. Към момента има множество заявки за билети и настаняване и от съседките ни Сърбия и Македония.

Изненада или не, невижданият интерес към Роби Уилямс е факт! 7 и 8 август могат да ви се струват далечни, но не чакайте последния момент да се сдобиете с билет за най- музикалното събитие на годината!

Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg в цялата страна включително в OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. Всички каси за продажба може да видите на Spiritofburgas.com.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 4744 Последна промяна: 15:15:01, 18 март 2015