Работно посещение на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове в 43-то Народно събрание в Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
Петък, 28 Август 2015
Публикувано от: Димитър Шишманов
Работно посещение на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове в 43-то Народно събрание в Бургас

Членовете на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове в 43-то Народно събрание ще посетят град Бургас от 6-ти до 8-ми септември 2015 година.
Комисията ще проведе изнесено заседание на 7 септември /понеделник/ 2015 година от 10,00 ч. в зала "Капитанска" на х-л "България". В заседанието ще вземат участие представители на местната власт и ще бъдат дискутирани актуални въпроси, свързани с добрите практики при усвояването на европейски средства у нас.
В рамките на посещението е предвидена и работна среща с бенефициенти и консултанти по програмите, съфинансирани със средства от ЕС, представители на неправителствени организации, академичните среди и гражданското общество на тема: "Програмите, съфинансирани със средства от ЕС - проблеми, научени уроци, перспективи". Срещата ще се проведе на 8 септември /вторник/ 2015 година от 10,00 ч. в зала "Капитанска" на х-л "България".

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 4760 Последна промяна: 15:23:12, 29 януари 2021