Община Бургас предлага безплатни съвети за енергоспестяване и томбола с интересни награди

Размер на шрифта: A A A Назад
Сряда, 20 Януари 2016
Публикувано от: Стефан Минчев
Община Бургас предлага безплатни съвети за енергоспестяване и томбола с интересни награди

* Пестете и печелете с проекта "Фиеста"

 

Община Бургас стартира изпълнението на дейностите по проекта "ФИЕСТА - Интелигентни решения за пестене на енергия в домакинствата", финансиран от програма "Интелигентна енергия - Европа". Благодарение на него, в следващите две седмици до Съдебната палата и БСУ ще бъдат монтирани изключително атрактивните, но и полезни за потребителите соларни дървета. Проектът обаче има и друга цел - да обърне внимание на българските домакинства за това как, каква и колко електроенергия ползват в къщи, да им предостави ценни съвети за  пестене от сметките за ток и парно.

Всяко бургаско семейство, което проявява интерес към темата, трябва да попълни въпросник в срок 7 дни от получаването му. Данните от него ще бъдат въведени в специализиран софтуер. Той дава ценни съвети и конкретни мерки, които могат да намалят разходите за отопление и охлаждане.

Ако сте домакинство с поне едно дете и желаете да се включите, посетете страницата на проекта:

 

http://www.fiesta-audit.eu/bg/

 

и се запишете за безплатен енергиен анализ.

За повече информация се свържете с екипа на проекта на адрес: ул. "Климент Охридски" 3, Дирекция "Европейски политики и програми", Община Бургас. Търсете Ивайло Трендафилов - [email protected], 056 / 841 193, или Йоана Ангелова - [email protected], 056 / 898 738.

Всеки участник ще участва в томбола. По време на тегленето й ще бъдат поканени представители на медиите и всички участници. Тя ще се проведе през май - юни 2016 г. Наградите включват домакински уреди от най-висок енергиен клас - климатик, хладилник, готварска печка, съдомиялна машина, телевизор, LED крушки и др.

Участвайте и спечелете страхотни награди. Очакваме ви!

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 5096 Последна промяна: 15:23:13, 29 януари 2021