Десет бургазлии получиха своите награди чрез лотарията по проект ФИЕСТА

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 12 Юли 2016
Публикувано от: Стефан Минчев
Десет бургазлии получиха своите награди чрез лотарията по проект ФИЕСТА

Десет бургазлии получиха своите награди чрез лотарията по проект ФИЕСТА. Късметлиите избраха да заменят старите си домакински електроуреди с нови от висок енергиен клас. Раздадени бяха 3 бр. климатични системи, 2 бр. перални и 5 поощрителни награди (по 10 бр. ЛЕД крушки).

Всеки от Вас може да се включи в проект ФИЕСТА и да участва във втората томбола, която ще се проведе през 2017 год. 

Всичко, което трябва да направите, е да се запишете на страницата на проекта за безплатен енергиен анализ на Вашето домакинство - http://www.fiesta-audit.eu/bg/ и да попълните въпросника, който ще Ви бъде изпратен. Освен възможността да участвате в томболата по проекта, Вие ще получите още:

- Доклад с препоръки за пестене на енергия във Вашия дом;

- Участие в потребителски групи и възможност за получаване на изгодни предложения за закупуване на енергоефективни уреди на по- ниски от пазарните цени;

- Материали с полезни съвети за пестене на енергия.

ФИЕСТА е образователен проект, финансиран от програма "Интелигентна енергия - Европа", който има за цел да повиши вниманието на българските домакинства за начина, по който използват енергията в дома си, да получат ценни съвети за ограничаване на ненужните загуби, което ще допринесе за намаляване на техните разходи и опазването на околната среда.

Повече информация за проекта можете да намерите на адрес: http://www.fiesta-audit.eu/bg/, в Енергийния офис в гр. Бургас на адрес ул. "Климент Охридски" 3 или по телефон и e-mail от екипа на проекта:

Йоана Ангелова - [email protected]; 056 / 90 72 59

Ивайло Трендафилов - [email protected]; 056 / 84 11 93;

Пестете и печелете с проект ФИЕСТА! 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 7340 Последна промяна: 15:23:16, 29 януари 2021