Кметът и областният управител се срещнаха с новият дистрикт гуверньор на Ротари - Димитър Димитров

Размер на шрифта: A A A Назад
четвъртък, 14 юли 2016
Публикувано от: Мариета Ханджиева
Кметът и областният управител се срещнаха с новият дистрикт гуверньор на Ротари - Димитър Димитров

Кметът Димитър Николов и областният управител  Вълчо Чолаков се срещнаха днес с новия гуверньор на Дистрикт 2482 на Ротари - Димитър Димитров. Той представи заедно с президентите на трите Ротари клуба в Бургас - Веселин Пренеров на Ротари клуб Бургас, Светослав Донев на Ротари клуб  Пиргос и Димитър Павлов на Ротари клуб Приморие, целите и задачите на организацията за тази година. Представителите на местните клубове представиха най-устойчивите си проекти, които ежегодно подкрепят и обогатяват с инициативи.

"За нас изключително важен е проектът за репродуктивно здраве "Бебе", който реализираме с УМБАЛ Бургас", заяви по време на срещата Веселин Пренеров. Като най-значима инициатива от Ротари клуб Пиргос обявиха проекта си "Да дарим възможност", чрез който се подпомагат различни спортни клубове, школи и учебни заведени. Ротари клуб Приморие е насочил усилията си към разширяване на идеята за обозначаване на всички малки водни източници и чешми в региона и контрол на показателите им. Тази база данни ще е достъпна и с QR код.

Кметът Николов подчерта, че местната власт винаги е готова да подкрепи и подкрепя хуманитарните каузи в полза на обществото, които инициират бургаските Ротари клубове.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 3652 Последна промяна: 15:23:16, 29 януари 2021