Нов сайт популяризира проекта за повишаване енергийната ефективност на две училища и детска градина в “Меден рудник”

Вторник, 2 Август 2016
Публикувано от: Стефан Минчев

В изпълнение на задълженията си по проекта "Повишаване на енергийната ефективност на централно топлоснабдяване на три общински сгради за образование в ж.к. "Меден рудник", гр. Бургас", Община Бургас създаде нов специализиран сайт. Адресът му е следният:

 

www.energygrants-burgas.eu

 

Сайтът е зареден с информация за случилото се до момента, новини, галерия снимки, събития. Проектът има голяма стойност - и като финансиране, и като ефект върху енергийната ефективност на образователната инфраструктура в най-големия градски жилищен комплекс "Меден рудник". Въвеждат се съвременни технологии за отопление в Районната отоплителна централа, която произвежда топлоенергия за ОУ "Елин Пелин", СОУ "Константин Петканов" и ОДЗ №1 "Морска Звезда".

Поддържането на сайта ще продължи и след приключване на проекта, който се реализира с финансовата подкрепа на Програма BG04 "Енергийна ефективност и възобновяема енергия" по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Информацията в него е достъпна на български и английски език.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 3519 Последна промяна: 15:23:16, 29 януари 2021