Комикс герои обсъждат с чувство за хумор транспорта в Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
Понеделник, 19 Септември 2016
Публикувано от: Стефан Минчев
Комикс герои обсъждат с чувство за хумор транспорта в Бургас

* Вторник е ден на отворени врати в Центъра за видеоуправление на трафика

 

В рамките на Европейската седмица на мобилността, Община Бургас провежда информационна кампания под формата на диалози между комиксови  "Герои на мобилността". На различни места в центъра на града и в социалните мрежи, можете да разгледате забавните им реакции в различни ситуации и да изразите своето лично мнение.

Тази кампания представя гледните точки по някои от актуалните теми за градската мобилност. Героите от петте комикса защитават своите крайни мнения по атрактивен и шеговит начин. Бургазлии могат да подкрепят мнението, което най-силно се доближава до тяхното, като същевременно се информират и за чуждите такива, което повишава толерантността между различните участници в градското движение.

Програмата на Европейската седмица на мобилността продължава на 20 септември (вторник) с ден на отворените врати в Центъра за видеоуправление на трафика. Бургазлии са поканени да присъстват на презентация за дейностите и функциите на интелигентната система в 11 и в 15 ч. Центърът се намира на петия етаж в Ученическия спортен комплекс към ПМГ и ГРЕ.

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 3256 Последна промяна: 15:23:17, 29 януари 2021