Пет дни забавления, танци и спорт в МКЦ, по случай Европейската седмица на младежта

Размер на шрифта: A A A Назад
вторник, 02 май 2017
Публикувано от: Стефан Минчев
Пет дни забавления, танци и спорт в МКЦ, по случай Европейската седмица на младежта

От 3 до 7 май Младежки културен център - Бургас ще се превърне в една своеобразна културна и информационна платформа за младежи, подкрепяйки осмото издание на Европейската седмица на младежта. В продължение на пет дни културните организации и школи от МКЦ ще се представят по едни нетрадиционен начин, провокиращ и позволяващ участието на публиката. Програмата предвижда провеждане на караоке парти, фолклорни, танцови и уъркшопове за рисуване, тренировки по най-нашумелия аеробен спорт - Канго Джъмпс.

В младежката седмица ще се проведе и информационна кампания за инициативата на Община Бургас "Бургас like младите", която цели да насърчи сътрудничеството между младите хора в града и активността им при вземането на решения и реализацията на съвместни проекти. БМЧК - Бургас също се присъединя към отбелязването на Европейската седмица на младежта, като за целта предоставя пред широката публика информация за дейността на младежката им организация и младежкия им авариен екип. В програмата се включват още АСУ "Делфи" и фондация "Астика", заедно с доброволци по програма "Еразъм+".

 

 

Ето и програмата по дни:

 

 

3 май - 18:00 часа - зала 3 на МКЦ - Танцова забава с интеранктивна игра.

 

4 май - 17:30 часа - зала 1 на МКЦ - Тренировка по Канго Джъмпс.

 

5 май - 19:00 часа - зала 1 на МКЦ - Караоке парти.

5 май - от 10:00 до 18:00 часа - фоайе на МКЦ - Фото акция "Бургас like младите".

5 май - 20:00 часа - изложбена зала на МКЦ - прожекция на филма "Форест Гъмп" (реализира се от АСУ "Делфи" и фондация "Астика" с подкрепата на доброволци по програма " Еразъм+", със съдействието на МКЦ).

 

6 май - от 10:00 до 18:00 часа - фоайе на МКЦ - Фото акция "Бургас like младите".

6 май - 10:00 до 12:00 часа - уъркшоп по рисуване с испански художник -  доброволeц по програма "Еразъм+" - АСУ "Делфи" и фондация "Астика"  (подходящо за деца от 7 до 12 г., препоръчително е да владеят английски език).

 

7 май - от 10:00 до 18:00 часа - фоайе на МКЦ - "Фото акция Бургас like младите".

7 май - 10:00 до 12:00 часа - уъркшоп по рисуване с испански художник -  доброволeц по програма "Еразъм+" - АСУ "Делфи" и фондация "Астика" (подходящо за деца от 12 до 16 г., препоръчително е да владеят английски език).

 

 

* Младежки културен център - Бургас си запазва правото за промени и допълнения по програмата.

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 8656 Последна промяна: 15:23:19, 29 януари 2021