Конкурс за изработване на лого на Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации

Размер на шрифта: A A A Назад
Публикувано на: Сряда, 17 Януари 2018, 15:02
Валидно до: Понеделник, 5 Март 2018, 15:02

Конкурс за изработване на лого

на

Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации

гр. Бургас

 

(Vocational School in Computer Programming and Innovations)

 

ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ЗА КОМПЮТЪРНО ПРОГРАМИРАНЕ И ИНОВАЦИИ е най-новото училище в страната, което ще отвори врати през учебната 2018/2019 г. в Бургас.

Училището ще бъде с интензивно изучаване на английски и немски език и ще подготвя специалисти в професионално направление "Компютърни науки", професия "Програмист", специалности "Програмно осигуряване" и "Приложен програмист" със срок на обучение 5 години и прием след завършен седми клас.

Учениците ще изучават всички съвременни програмни езици Java, C, C++,JavaScript, " .NET". В учебните програми да бъде заложено учениците да придобият знания и умения за обектно ориентирано програмиране в алгоритмите и стуруктурите от данни, в области като разработване на софтуер и уеб дизайн, технология на програмирането, системи за управление на бази данни, интернет програмиране. Учениците ще придобият специфични знания и умения в областите - роботика, изкуствен интелект, хардуерен дизайн,киберсигурност, облачни технологии.

Обучението ще се осъществява в обособен образователен кампус, който отговаря на най-новите световни стандарти с учебен корпус, общежитие, помещение за учебна фирма и програмиране.

След приключване на обучението си учениците ще получат диплома за средно образование, сертификат за владеене на чужд език и документ за професионална квалификация по компютърни науки, съответно за "програмист" и "приложен програмист".

 

За да получи новото Училище своя идентификация община Бургас обявява

 

КОНКУРС ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА ЛОГО

на ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО КОМПЮТЪРНО ПРОГРАМИРАНЕ И ИНОВАЦИИ

 

Какви са изискванията към бъдещите участници в Конкурса?

-         Няма ограничения за възраст и образование на участниците.

-          Всеки потенциален участник,  който има идея, трябва да я визуализира и изпрати като предложение.

 

Какво се очаква от кандидатите?

Да изработят проект на лого във векторен и .png формат;

Да представят цветен и черно-бял вариант на изображението на български и английски език;

Да изпратят предложението си на следния адрес: [email protected], с копие до: [email protected] в срок до 17:00 часа на 16.02.2018 г.

 

Кой и кога ще оценява предложенията?

Получените предложенията ще бъдат оценявани от жури, съставено от представители на едни от най-големите ИТ компании в България, които ще бъдат част от Училищното настоятелство на Гимназията. Журито ще излъчи петте най-добри проекта в срок до 19.02.2018 г.

 

Как ще бъде определен краен победител в Конкурса?

Одобрените от журито предложения ще бъдат качени на сайта на Община Бургас- burgas.bg. Чрез електронно гласуване ще се определи победителя в Конкурса за лого, а именно - кандидатът, събрал най-много гласове.

Периодът за гласуване е от 20.02.2018 г. до 05.03.2018 г., включително.

 

 

Каква ще бъде наградата за победителя?

Спечелилият конкурса за изработване на лого на Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации ще бъде обявен на 06.03.2018 г., след обработка на резултатите от електронното гласуване.

Наградата за победителя, избран чрез електронното гласуване на сайта на община Бургас, ще бъде iPhone X.

Останалите четирима участници, чиито предложения са номинирани от журито и са получили най- много гласове след победителя при електронното гласуването също ще получат награди.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 8496 Последна промяна: 15:23:21, 29 януари 2021