Технологичната компания „Скейл Фокус“ отваря офис в Бургас

Вторник, 8 Май 2018
Публикувано от: Стефан Минчев
Технологичната компания „Скейл Фокус“ отваря офис в Бургас

* Тази година назначават 20 служители, до края на следващата искат да ги увеличат до 50

 

Българската технологичната компания "Скейл Фокус" отваря свой развоен офис в Бургас на 18 юни. Кметът Димитър Николов посрещна днес с "Добре дошли!" нейния изпълнителния директор и съосновател Пламен Цеков и неговия екип.

Компанията е  доставчик за внедряване на ИТ услуги и иновации и  работи по модерни инженерни методи. Тази година тя ще наеме 20 служители в бургаския си офис, а бизнес планът й предвижда през 2019 г. те да станат 50.

Община Бургас установи ползотворни партньорски взаимоотношения със "Скейл Фокус" още преди няколко години. Компанията редовно подкрепя провеждането на Хакатона с основен организатор Университет "Проф. д-р Асен Златаров". Тя се включи и в организирането на бургаския Климатон. Миналата година над 100 ИТ специалисти от "Скейл Фокус" изпълняваха проекти в изнесен летен офис в Бизнес инкубатора. Изпълнителният директор Пламен Цеков е в настоятелството на новата Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации, която ще отвори врати наесен.

За последните 6 години "Скейл Фокус" успя да сформира екип от над 400 специалисти, да привлече над 150 клиенти и да реализира успешно 200 проекта в цял свят. Компанията се нареди сред регионалните първенци в класацията на "Делойт" за Централна, Източна Европа и Африка и получи приз за "Най-добър работодател'2017". 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 11671 Последна промяна: 15:23:22, 29 януари 2021