“be JaZzy” с радио „Гласът на Бургас“

Размер на шрифта: A A A Назад
петък, 11 януари 2019
Публикувано от: Радостин Рачев
“be JaZzy” с радио „Гласът на Бургас“

Стартира най-новото музикално предаване в ефира на "Гласът на Бургас" - "be JaZzY", с автор и водещ Деница Христова-Чомакова. "JaZzy" е за всичко ярко, запомнящо се, вълнуващо и интересно, свързано със стила джаз и джаз музиката.

Всяка неделя от 21:00 часа бъдете с радио "Гласът на Бургас" на честота 98,3 FM и с емблематичните джаз хитове за всички времена - в оригинал или с модерен аранжимент и изпълнение. Във всяко предаване ще бъде представян по един изпълнител, както и песните от класацията на Билборд в топ 10 на най-популярните джаз албуми за последната седмица.

Не пропускайте първото издание на "be JaZzy" тази неделя от 21.00 часа, посветено на възникването и ранните години на джаз музиката. В него ще научите за първата група, която прави звукозаписи на джаз музика - "Ориджинъл диксиленд джаз бенд"; ще прозвучат парчета на един от най-ранните джаз изпълнители - Бъди Болдън, пианистът и композитор на рагтайм Скот Джоплин, учителят на Луис Армстронг - Кинг Оливър, както и самият Армстронг. Ще разберете и кой джаз албум води класацията на Билборд тази седмица.

Слушайте предаването всяка неделя от 21:00 часа в ефира на "Гласът на Бургас"! Бъдете ярки, бъдете цветни, "be JaZzy".

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2308 Последна промяна: 15:23:25, 29 януари 2021