Злато от държавно първенство и международни успехи за КСТ „Бургас 1975"

Размер на шрифта: A A A Назад
вторник, 23 април 2019
Публикувано от: Мариета Ханджиева
Злато от държавно първенство и международни успехи за КСТ „Бургас 1975"

Две златни купи спечели двойката на КСТ "Бургас 1975" Стефан Иванов и Теодора Мудева на Държавно лично-отборно първенство и Национален турнир в Асеновград. Най- красивата българка за 2019 и нейния нов партньор безапелационно грабнаха златото в категория 18А+А Латина и в двете състезания.

Международни успехи на елитния танцов клуб донесоха и състезателите, които взеха участие интернационалния турнир Dance All Stars в Букурещ.

Костадин Василев и Роберта Скудери се класираха на трето място  в WDSF Open Adult St. Новосформираната двойка на клуба  Антон Кандауров и Джорджия Кънчева се наредиха на 11 място, в изключително оспорваната категория WDSF Open Adult St.  Велизар Георгиев и Поли Кимова заеха 7 място в WDSF Open Adult La. На 12 позиция се класираха Сергей Хрусталев и Сорина Мария Андрей в WDSF Open Adult La.

Силно представяне на двойката Валерий Койчев и Ивана Кирова на първото си международно състезание извън страната. Те се стигнаха до финала и в двете категории, в които се състезаваха - 5-то място в Juvenile 6-11 La и 6-то място в Juvenile 6-11 St.

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1550 Последна промяна: 15:23:26, 29 януари 2021