Търсете четирилистната детелина на National Geographic Kids - тази неделя на площад „Тройката“

Размер на шрифта: A A A Назад
четвъртък, 23 май 2019
Публикувано от: Радостин Рачев
Търсете четирилистната детелина на National Geographic Kids - тази неделя на площад „Тройката“

Дойде любимото време от годината на всички ученолюбиви деца - турнето на National Geographic Kids, което ще се състои на 26 май в Бургас, площад "Тройката" от 11.00 часа. Любимото списание на децата събира най-любознателните малчугани в нашият Клуб на малките откриватели.

Тази година обръщаме специално внимание на еко темата и заедно с нашите деца сме съсредоточили усилия да опазим природата и нашата планета - защото я обичаме такава каквато е.

Символът тази година е четирилистната детелина, с което се надяваме да си донесем късмет в борбата с опазването на природата.

Търсете четирилистната детелина на National Geographic Kids - освен късмет, тя ще ви донесе познания, които освен в живота, ще ви помогнат с решаването на задачите в шатрата на National Geographic Kids.

Разделно събиране на отпадъци, съвети за екосъобразен начин на живот, как да се грижим за природата, как да рециклираме, защо да рециклираме, ЗАЩО да сме ЕКО - всички тези "познания" ще съпътстват тазгодишното турне на NG Kids, защото е важно децата от малки да знаят, че планетата ни е една и е за всички. Децата са бъдеще, планетата също - бъди ЕКО!

 

Линк към събитието във фейсбук страницата: https://www.facebook.com/events/568601423647523/?ti=cl

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1195 Последна промяна: 15:23:26, 29 януари 2021