Направете правилния избор за своето семейство в „Бебе Зона“ Бургас на 22 и 23 юни

Размер на шрифта: A A A Назад
понеделник, 27 май 2019
Публикувано от: Радостин Рачев
Направете правилния избор за своето семейство в „Бебе Зона“ Бургас на 22 и 23 юни

За втора поредна година Бургас ще бъде домакин на най-голямото за югоизточна България специализирано търговско изложение за бременни жени и семейства с малки деца "Бебе Зона".  На 22 и 23 юни в Експозиционен център "Флора" бургаските семейства и гостите на града ще могат да се запознаят, тестват и закупят на място стоки и услуги директно от над 35 водещите производители и вносители в България.

Специално внимание тази година е отделено на хендмейд творците и образователни центрове и школи, развиващи физическото и умствено развитие на децата.

Част от изложението "Бебе Зона" ще бъде и училище за бременни и родители "Мама знае най-добре". Лекционната програма на училището ще продължи и през двата дни на изложението и ще даде възможност на бъдещи и настоящи родители да получат ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането, отглеждането на бебето, както и за физическото и психическото здраве на майката.

Лектори ще бъдат утвърдени специалисти в областта на акушеро-гинекологията, както и педиатри, неонатолози, акушерки и психолози.

По време на двудневния курс ще бъдат разиграни и над 20 томболи с подаръци, осигурени от изложителите. Много игри с награди очакват посетителите и на самите щандове на изложителите, където освен да печелят ще могат да пазаруват с отстъпки. Две големи награди ще бъдат разиграни и в края на двата дни на изложението. Ваучери за покупка на стойност 400 и 500 лв. осигурени от местна и национална търговски вериги за детски стоки и услуги. Единственото условие за участие в големите томболи, е да попълните формуляр на място и да присъствате по време на тегленето.

И през второто си издание "Бебе Зона" запазва линията да е изложение с кауза. Основна част от изложението отново ще бъде кампанията "От мама за мама", която се осъществява с подкрепата на Община Бургас и има за цел да подпомогне бургаски семейства в неравностойно положение със стоки от първа необходимост. Условията за даренията може да намерите тук: http://bit.ly/2Jvuvxb

Миналата година кампанията помогна на 30 семейства в затруднение, а в нея взеха участие майки от цялата страна.

Организаторите са помислили и за най-малките си посетители, които ще изненадат с двудневен маратон от забавления под формата на детски работилници и забавни образователни игри.

Търговското изложение "Бебе Зона" е с вход свободен и ще бъде с работно време от 10:00 до 19:00 часа на 22-и юни и от 10:00 до 16:00 часа на 23-и юни.

Основен медиен партньор на изложение "Бебе Зона" е Списание "Кенгуру".

Подробна информация за изложение "Бебе Зона" може да намерите тук: http://bit.ly/2VklN6n и тук: http://bit.ly/2JhLgvx

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 841 Последна промяна: 15:23:26, 29 януари 2021