Незабравимо лято очаква бургаските деца, участвали в състезанието за 2-ри клас „We love English“

Размер на шрифта: A A A Назад
четвъртък, 13 юни 2019
Публикувано от: Радостин Рачев
Незабравимо лято очаква бургаските деца, участвали в състезанието за 2-ри клас „We love English“

Община Бургас и Център за подкрепа на личностното развитие проведоха първото състезание по английски език за ученици от втори клас "We love English", в което взеха участие 531 ученици от 28 училища. На второ място са класирани 27 второкласника, които получиха сребърен медал и езиков лагер, който стартира на 03 юни и ще продължи до 21 юни.

През това време децата ще изучават английски език, посредством учебни материали, интерактивни уроци и разнообразие от дидактически игри. Лагерът включва еднодневни екскурзии до Плиска, ТК "Акве Калиде" и Зоопарк Бургас. Предвидени са ежедневни събития в града - галерии, музеи, културни забележителности, арт-работилници, посещение на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", Авиомузей и много други.

На финалния ден от лагера - 21 юни /петък/, за децата ще бъде организирано заключително парти с аниматор.

На трето място са класирани 24 ученика. Те бяха наградени с езиков курс по английски език в рамките на 36 учебни часа в ОУ "Ал. Г. Коджакафалията" - Бургас. Осигурени са помагала, предварително избрани и одобрени, както и квалифициран преподавател.

Наградите продължават с отборно първо място за СУ "Св. св. Кирил и Методий", награда образователна еднодневна екскурзия до Плиска и Котел получава ОУ "Елин Пелин".

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1652 Последна промяна: 15:23:27, 29 януари 2021