Фестивалът Sun Tribe Open Air събира меломаните в парк „Росенец“

Размер на шрифта: A A A Назад
понеделник, 22 юли 2019
Публикувано от: Димитър Шишманов
Фестивалът Sun Tribe Open Air събира меломаните в парк „Росенец“

За десета поредна година Бургас ще е домакин на фестивала Sun Tribe Open Air. Той ще се проведе на 26 и 27 юли на територията на парк "Росенец", на поляната в непосредствена близост до хижа "Странджа". Мястото е избрано съобразно една от основните цели на проекта, а именно свободният достъп.

Sun Tribe Open Air е уникално за региона събитие, което събира артисти и публика от цялата страна и съчетава музика, изкуство и спорт на открито. Целта на фестивала е да развива алтернативната музикална сцена в региона, като съчетава богата двудневна музикална програма с изпълнители от цялата страна, спорт, облагородяване на пространството и различни артистични инсталации. Входът за фестивала е напълно безплатен.       

Концепцията на фестивала включва две тематични вечери, които са стилово определени. Първата вечер е посветена на алтернативни музикални групи, които изпълняват своята музика на живо. Втората вечер е изцяло под знака на електронната музика, в която вземат участие диджеи от цялата страна и чужбина.                      

СТРАНИЦА: https://www.facebook.com/sun.tribe.festival/

СЪБИТИЕ: https://www.facebook.com/events/380122086049163/

 

ПРОГРАМА:

26 ЮЛИ / петък
Jahmmi Youth, SkilleR, Lim King, Daft Dub, Dmono, Defragler, DJ Zion / Зайан Лайанз, GAZA - Nokaut, DJ Ivo Happy, DJ slow2move.

27 ЮЛИ / събота
Progressive, Psychedelic, Goa Trance Night: Djane Boo, Marshmellow, Pacific, Muhomor, Tripitale, Kundalini, Shrooms, Slimec, Fullonick.

 

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1585 Последна промяна: 15:23:27, 29 януари 2021