Атрактивен флашмоб на три места предшества фестивала "Вода" в Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
сряда, 28 август 2019
Публикувано от: Радостин Рачев
Атрактивен флашмоб на три места предшества фестивала "Вода" в Бургас

В навечерието на международния фестивал на съвременното изкуство ВОДА 2019, танцьори излизат на улицата, за да провокират бургаската публика и да я поканят да участва в богатата програма и фестивалният пъзел от 30 до 1 септември.

Атрактивен танц на открито на 28-ми и 29-ти август последователно на три различни точки в града (пл.Тройката от 18.00 часа, площада пред Общината от 18.30 часа и на Морско казино от 19.00 часа) ще привлече вниманието на минувачите. Танцьорите ще пресъздадат усещането на ВОДА на улицата. Пространството на фестивала е необикновено - изпразнения от вода плувен басейн на Младежкия културен център, който за три вечери се превръща в сцена на български и чуждестранни артисти.

Организаторите обещават неочакван флашмоб, каквато е и самата идея на подобни акции - мигновена поява, ярко послание и атрактивна визия.

Третото издание на Фестивала за съвременни изкуства "ВОДА" ще се проведе от 30 август до 1 септември 2019 в Бургас. https://www.facebook.com/waterfestburgas

Фестивалът "ВОДА" се реализира от Сдружение "Танц БГ", Община Бургас и Българска фондация "Биоразнообразие - клон Странджа", Министерство на културата, БНР - Бургас и с подкрепата на бургаската общественост, включила се в кампанията "За да има ВОДА".

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1134 Последна промяна: 15:23:28, 29 януари 2021