Грипната ваканция отложи за втори път състезанието за второкласници "We love English"

Размер на шрифта: A A A Назад
петък, 06 март 2020
Публикувано от: Радостин Рачев
Грипната ваканция отложи за втори път състезанието за второкласници "We love English"

Датата на обявеното състезание по английски език за бургаските ученици от втори клас "We love English", което трябваше да се проведе на 13.03.2020 г., се променя за 18.03.2020 г. Часът и мястото на състезанието се запазват - от 11.30 до 12.30 часа в съответните училища.

Причината е високият процент заболеваемост от грип и остри респираторни заболявания сред учениците и удължената грипна ваканция.

Редът и условията, свързани с провеждане на състезанието "We love English", остават същите. Състезанието ще се проведе чрез тест с продължителност за решаването му 60 минути. Той ще съдържа езикови задачи за четене и писане, и ще обхваща лексикалния и граматически материал по Английски език за II-ри клас, съобразен с учебната програма на Министерството на образованието и науката за II-ри клас по Английски език.

Тестът ще съдържа 10 задачи, като всяка от тях ще носи различен брой точки. Класирането ще се извършва по брой точки и ще бъде публикувано не по-късно от 20.03.2020 г. на интернет страницата на Община Бургас - www.burgas.bg и Центъра за подкрепа на личностното развитие - https://www.odk-burgas.com

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 3200 Последна промяна: 15:23:30, 29 януари 2021