Гимназията по туризъм в Бургас обявява литературен онлайн конкурс за написване на кратък разказ или есе

Размер на шрифта: A A A Назад
събота, 11 април 2020
Публикувано от: Мариета Ханджиева
Гимназията по туризъм в Бургас обявява литературен онлайн конкурс за написване на кратък разказ или есе

Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" Бургас обявява литературен онлайн конкурс за написване на кратък разказ или есе "Извънредно положение - тръпка, сън и приключение" -2020. Конкурсът има за цел да насърчава таланта на млади творци с изявен интерес към литературата и творческото писане.
Конкурсна тема: "Извънредно положение - тръпка, сън и приключение" 
Условия за участие и регламент на конкурса:
Участници - средношколци на възраст от 14 до 19 години;Конкурсни текстове - написани през 2020 и непубликувани до момента;Максимален обем - 3 печатни страници за есе и до 5 печатни страници за разказ;Изисквания за оформяне: формат А4, шрифт и размер Times New Roman 12;Жанр: разказ и есе;Официален език: български.
Критерии за оценка:Оригиналност и творчески подход при представяне на темата;Целенасоченост, убедителност и завършеност на аргументацията;Жанрово съответствие на конкурсния текст.
Кандидатстване:Срок за изпращане на творбите: 10 май 2020 г.Произведенията се изпращат като приложение на адреса на електронната поща на училището: [email protected] - за конкурсаКъм творбите се отбелязват задължително:Трите имена на участникаДата и място на ражданеАдрес и имейлИме на учебното заведениеКандидатите, които не са спазили горните условия, няма да бъдат допуснати до участие.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2362 Последна промяна: 15:23:30, 29 януари 2021