Елате на площада пред Общината, за да подкрепим заедно Криси Дончева на финала на „Гласът на България“ /ВИДЕО/

Размер на шрифта: A A A Назад
петък, 12 юни 2020
Публикувано от: Радостин Рачев
Елате на площада пред Общината, за да подкрепим заедно Криси Дончева на финала на „Гласът на България“ /ВИДЕО/

*Община Бургас ще осигури пряко излъчване на видео-екран на площад "Атанас Сиреков"

 

Тази неделя, от 20.00 часа, осем финалисти ще се борят за приза "Гласът на България". Сред тях е и бургаското чудо Кристина Дончева, която безапелационно си спечели мястото на финала. За да й окажат подкрепа, на площада пред Община Бургас, ще се съберат нейни близки, приятели и фенове, за да наблюдават пряко излъчването на финала, който ще се предава пряко на специален екран върху фасадата на Общината.

Талантливата бургаска певица е на 20 години и е възпитаник на детски хор "Милка Стоева" при Младежки културен център - Бургас. 15-годишна се мести в София, за да учи в музикалното училище, а сега учи поп и джаз пеене в Нов български университет. Посветила е живота си на музиката, но все още не е достигнала връх, който да я удовлетворява.

В "Гласът на България" е единствено и само, за да спечели любовта и признанието на публиката. Криси Дончева ни е позната от участието си в музикалното предаване "X Factor", където макар и на 14 години, впечатли с невероятните си вокални, артистични и танцувални качества.

Всеки един от нас може да допринесе за нейната победа, тъй като единствено публиката ще определи кой е новият глас на България. Номерът за SMS гласуването за Криси Дончева ще се обяви по време на концерта на 14 юни от 20:00 часа по BTV. Бъдете част от нейната победа!

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 21528 Последна промяна: 15:33:41, 29 януари 2021