Звезден актьорски състав пристига в Бургас за постановката „Жена ми се казва Борис“ на 22 юни

Размер на шрифта: A A A Назад
петък, 19 юни 2020
Публикувано от: Анелия Казакова
Звезден актьорски състав пристига в Бургас за постановката „Жена ми се казва Борис“ на 22 юни

* Билети можете да си закупите от Билетен център "ЧАСОВНИКА"

 

Всички харесваме комедии и имаме нужда от малко смях в края на работния ден. Едни от най-популярните родни актьори пристигат в Бургас на 22 юни. Имената им отдавна са синоним на неподправен хумор и много настроение. Това са Любо Нейков, Станимир Гъмов, Стефан Рядков, Петьо Петков-Шайбата, Диана Любенова, Ернестина Шинова, Жанина Дончева. Те ще представят френската семейна комедия "Жена ми се казва Борис". Спектакълът започва от 20.30 часа на сцената на Летен театър - Бургас.

Станимир Гъмов и Любо Нейков ще влязат в ролята на мъж и .... неговата жена. Точно така - Нейков ще се окаже жената на Гъмов. Именно така го е съчинил Рафи Шарт в комедията си " Жена ми се казва Борис" - една много, ама много френска история за мъж с жена и любима, изпаднал в ситуацията да желае да няма ни една от двете. А да има за жена един Борис ? Защо ? Защото жената и любимата създават такъв дискомфорт, от който само Борис може да го избави. Една парижка история , в която Станимир Гъмов, Диана Любенова, Любо Нейков, Петьо Петков- Шайбата, Стефан Рядков, Ернестина Шинова и Жанина Дончева ще създадат ситуация , в която един мъж с жена и любима изненадващо ще пожелае да заживее спокойно и порядъчно с Борис. Семейна комедия на любовните обрати с парижки мизансцен , режисирана от Владлен Александров , сценография от Петьо Начев и костюми от Антония Попова и Алина Тютър.

Събитието се организира от КУЛТУРНА ОРГАНИЗАЦИЯ "АРТ АТЕЛИЕ", ТЕАТРАЛНА ФОРМАЦИЯ "МЕЛПОМЕНА" и ДКТ "К. Величков "- Пазарджик. Комедия от Рафи Шарт Режисьор: Владлен Александров, сценография : Петьо Начев, костюми: Антония Попова и Алина Тютър.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: тел.0894/898-098-Маруся Русева-организатор /Арт ателие/.

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 18442 Последна промяна: 15:33:41, 29 януари 2021