И това лято бургаските деца няма да скучаят – спортни игри, арт ателиета и занимания по интереси предлагат в почти всички училища

Понеделник, 22 Юни 2020
Публикувано от: Радостин Рачев

И това лято бургаските деца няма да скучаят, тъй като в почти всяко учебно заведение в община Бургас ще се проведат спортни игри на открито, арт ателиета по рисуване, музика и танци, забавна математика и най-различни занимания по интереси. Пълният списък на занималните и школите по интереси, сроковете и часовете на провеждането им, можете да откриете в сайта на Община Бургас - www.burgas.bg - раздел "Образование" - "Училища" или на: https://www.burgas.bg/uploads/7a1637b72a865ce1bd06fd08c6f366ff.pdf

Целодневен летен езиков лагер за бургаските деца ще се проведе в сградата на Центъра за подкрепа на личностното развитие на ул. "Райна Княгиня" 11. Той започва от 29 юни и ще продължи до 10 юли. Занятията ще бъдат от 08.30 до 17.30 часа. В него ще вземат участие деца, завършили I-ви и II-ри клас. Те ще изучават английски език, посредством учебни материали, интерактивни уроци и разнообразие от дидактически игри. Лагерът включва и посещение на ежедневни събития в града - галерии, музеи и културни забележителности.

Освен всичко това, осем бургаски училища ще организират през юни, юли и август целодневни летни занимални за своите ученици. Това са НБУ "Михаил Лъкатник", ОУ "Елин Пелин", ОУ "Любен Каравелов", ОУ "Св. Княз Борис I", СУ "Епископ Константин Преславски", СУ "Константин Петканов", СУ "Петко Росен" и СУ "Св. св. Кирил и Методий".

Целта на летните занимания е децата да прекарат едно незабравимо и вълнуващо лято, изпълнено с много забавления, нови знания и умения, а също и улеснение за родителите, които няма на кого да оставят децата през лятната ваканция, докато са на работа.

Подробна информация за летните школи и заниманията по интереси можете да намерите в прикачените файлове по-долу.

Файлове:

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 6368 Последна промяна: 15:23:31, 29 януари 2021