Ватерполният „Черноморец” изпрати петима абитуриенти

Размер на шрифта: A A A Назад
сряда, 24 юни 2020
Публикувано от: Стефан Минчев
Ватерполният „Черноморец” изпрати петима абитуриенти

Стилни и красиви, силни и умни - такива са абитуриентите на клуб по водна топка "Черноморец" - Румяна Евстатиева, Цвета Петрова, Александра Радулова, Никол Германова и Никита Степанов.

Петимата възпитаници на старши треньора Петър Йонов са поредните млади хора от бургаския клуб, които поемат по пътя на живота напълно уверени и целеустремени, винаги преследващи върха.

Това са ватерполисти, "проходили" във водната топка с екипа на "Черноморец", израснали и възпитани в духа на феърплея, калени в безброй спортни битки, увенчани с титли и куп медали.

Освен отлични спортисти, абитуриентите на СКВТ "Черноморец" са също толкова успешни в учението. Випускниците на 2020 са възпитаници на елитни бургаски гимназии и завършиха успешно средното си образование.

Националката Румяна Евстатиева, капитан на женския отбор на "Черноморец", член на Националната ватерполна съдийска колегия към БФВТ и помощник на главния треньор Петър Йонов, е възпитаничка на Немска езикова гимназия "Гьоте".

Математиците в клуба - Цвета Петрова, Александра Радулова и Никита Степанов взеха дипломи от ППМГ "Акад. Никола Обрешков", а Никол Германова завърши музикалното училище НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров".

За годините усилен труд на училищната скамейка, всички те съумяха, по примера на по-големите си съотборници в "Черноморец", да съчетаят по най-добрия начин учение и спорт. И да предадат този дух и енергия, родени от любовта към спорта и книгата, на своите по-млади приятели в клуба, с които споделиха радостта от дипломирането си. 

Това са нашите абитуриенти - младежи за пример, с които Община Бургас се гордее!

Попътен вятър и на добър час в живота, мили млади хора! Нека животът ви бъде такъв, какъвто сте си го представяли и в най-смелите си мечти!   

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2429 Последна промяна: 15:23:31, 29 януари 2021