Изтеглете си безплатно новите супер свежарски Viber стикери на Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
Понеделник, 10 Август 2020
Публикувано от: Стефан Минчев
Изтеглете си безплатно новите супер свежарски Viber стикери на Бургас

* Станете част от Viber общността "Бургас - вълнуващ и артистичен"

 

От днес Община Бургас дава начало на своя тематична Viber общност, наречена "Бургас - вълнуващ и артистичен". Чрез новия проект се осигурява още един канал за разширяване присъствието на града в дигиталното пространство.

Благодарение на Viber общността, всеки може да е в такт с ритъма на случващото се тук - музикални и спортни събития, изложби, фестивали, театрални представления... Очаквайте великолепни фотографии и видеа, разнообразна информация и виртуални забавления, осигурени от екипа на проекта, съграждани и съмишленици!

Колекцията с Viber стикери на Бургас, достъпна от днес, добавя към миналогодишната селекция още 12 нови забавни предложения за лятно настроение, с които бургазлии и приятелите на града могат да предават чувства и настроения в своите чатове. Община Бургас е първата в България, която използва успешно Viber пространството, за да промотира събитията и стила на живот в града. По време на предишната 3-месечната кампания нейните стикери бяха свалени повече от 170 000 пъти.

Новите също ще могат да бъдат сваляни безплатно, а техните ползватели ще бъдат включени във вълнуващи интеракции в общността "Бургас - вълнуващ и артистичен".

Симпатичните емотикони, наричани във Viber стикери, се използват за "приятелско намигване" или провокиране на интерес. За първи път обаче Община устойчиво експериментира, за да привлича гражданите и гостите си да бъдат активни, като се присъединят към Viber общност.

Самият проект за ползване на забавните емотикони е вдъхновен и изпълнен от екип млади дизайнери, програмисти, аниматори, хора, които обичат града си и са обединени около просветителската кауза за един Бургас, който става все повече Смарт.

 

* Получете своята бургаска Viber усмивка, като изтеглите стикерите от:

https://vb.me/burgas_stickers2_pr

 

* Присъединете се към общността на:

https://vb.me/burgas_community_pr

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 3662 Последна промяна: 15:23:31, 29 януари 2021