Музикалната фурия Милица Гладнишка се завръща в Бургас със спектакъла на годината „Титанично“

Размер на шрифта: A A A Назад
вторник, 11 август 2020
Публикувано от: Анелия Казакова
Музикалната фурия Милица Гладнишка се завръща в Бургас със спектакъла на годината „Титанично“

 

Със стендъп хумор Милица Гладнишка може да разбие всяка форма на стрес. Потъването на "Титаник", например, не спира нито мореплаването, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Дори напротив - от титаничните провали може да се роди голямо изкуство. 

 

Спектакълът "Титанично"  гостува в Бургас на 16 август /неделя/, от 21.00 часа, в градината на експозиционен център "Флора". Билети се продават на лятна каса "Часовника".

Публиката ще се наслади на класически и неочаквани версии на поп, рок и джаз парчета. Един от акцентите в програмата е изпълнението на авторската песен на Милица Гладнишка и Кирил Добрев - "The beach". Концертът е вдъхновен от подвига на музикантите на "Титаник", които остават на борда до последната си нота.

На сцената Милица Гладнишка ще предизвика фурор със зашеметяващи тоалети на популярен македонски дизайнер и ще понесе публиката на вълните на флирта, джаза и импровизацията.

Автор: Милица Гладнишка,

Текст: Мария Моева, Петя Русева

Участват: Милица Гладнишка, Михаил Йосифов, Васил Спасов, Атанас Попов, Борис Таслев

Събитието се организира от Културна организация "Арт ателие" и Театър "Криле". За повече информация: тел. 0894/898-098-МАРУСЯ РУСЕВА - организатор " Арт Ателие".

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1455 Последна промяна: 15:23:31, 29 януари 2021