Жена с трион отряза безпричинно младо здраво дърво (ВИДЕО)

Размер на шрифта: A A A Назад
сряда, 02 септември 2020
Публикувано от: Стефан Минчев
Жена с трион отряза безпричинно младо здраво дърво (ВИДЕО)

Още веднъж предупреждаваме всички вандали, че Община Бургас има "очи" на много места, а предстои и ново разширение на нейната мрежа за видеонаблюдение.

От кадрите в това поредно възмутително клипче ще се убедите, че калпазанщината не е присъща единствено на тийнейджърите.

Снощи в 20.40 часа тази жена на средна възраст най-невъзмутимо отряза с трион едно от дърветата край детската площадка на ул. "Странджа планина". Тъжното е, че става въпрос за развит, но съвсем млад, жизнен и красив екземпляр, който не е опасен и не пречи на никого.

Кадрите са предадени на полицията. На тях се вижда, че наоколо минават хора, а на площадката има деца и родители. Ако знаете коя е тази жена, обадете се на 112 и дайте информация за нейното име и местоживеене. Много ще е любопитно да разберем причината за нейната постъпка.

Припомняме, че премахването на дървета в Бургас никога не става безпричинно! Когато се наложи такова действие, то става по преценка на специалисти. Граждани, които правят това самоволно, ще понесат своята отговорност.

 

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 20486 Последна промяна: 15:33:41, 29 януари 2021