„Братя Блецови” ООД инвестира 3 милиона лева и разкри 50 работни места в Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
петък, 11 септември 2020
Публикувано от: Стефан Минчев
„Братя Блецови” ООД инвестира 3 милиона лева и разкри 50 работни места в Бургас

"Братя Блецови" ООД е компания, която наскоро завърши изграждането на нова логистична база в Индустриален и логистичен парк - Бургас. Търговското дружество инвестира над 3 млн. лв. в собствен център за хранителни продукти. Фирмата разчита с новата си база да завиши качествения, температурния и хигиенния контрол на цялата логистична верига от производителите до крайния потребител. Внедрени са високотехнологични и интелигентни системи за складово управление по европейски модел. Покритата площ на базата е 2350 квадратни метра. Там работят около 50 служители.

Компанията "Братя Блецови" е със седалище в град Карнобат. Работи в сферата на търговия на едро с хранителни стоки. Фирмата има сключени дългогодишни договори и си партнира успешно с всички големи производители в България. Складовете им на територията на областта са четири, имат и два хранителни магазина в гр. Карнобат. Идеята на собствениците е да разширяват още своята дейност, като откриват центрове в други градове.

Новата логистична база бе изградена в рамките на една календарна година. От дружеството посочват, че стратегическата локация, изключително добрата свързаност с всички видове транспорт и бързите темпове на развитие са били основните фактори, заради които са предпочели Индустриален и логистичен парк - Бургас.

 

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 12212 Последна промяна: 15:23:32, 29 януари 2021