Апарати от най-висок клас за хемодиафилтрация ще заработят до дни в Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
сряда, 21 октомври 2020
Публикувано от: Стефан Минчев
Апарати от най-висок клас за хемодиафилтрация ще заработят до дни в Бургас

Метод за извънтелесно очистване на кръвта при пациенти с терминална бъбречна недостатъчност въвеждат в бургаския диализен център "НефроЛайф", съобщиха от болницата. До края на октомври там ще заработят чисто нови немски апарати от най-висок клас за хемодиафилтрация и онлайн хемодиафилтрация. Инвестицията е продиктувана от стремежа на лечебното заведение да предоставя най-качествено диализно лечение и безупречна медицинска грижа.

С въвеждането на хемодиафилтрацията като част от медицинските практики, предлагани в клиниката, се обхващат всички възможни аспекти на диализното лечение според нуждите на пациентите. Прилагането на този метод обаче, е строго индивидуално към всеки един от тях и се назначава след преценка на нефролог.

Високотехнологичната обезпеченост е от голямо значение за лечението на диализно болните, но опитът на медиците е изключително важен. В "НефроЛайф" специализиран екип от лекари, медицински сестри и световно признати консултанти в диализното лечение работят заедно, за да предоставят най-добрата грижа за пациента в съответствие с всички международни стандарти и медицински практики.

Диализният център, намиращ се в бургаския комплекс "Изгрев", е първият в България, който въведе добрите практики, прилагани в Израел - един от центровете за качествено специализирано лечение и иновации в света. Всички желаещи да получат повече информация за хемодиафилтрацията са добре дошли на място в клиниката.

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2066 Последна промяна: 15:23:32, 29 януари 2021