Ето какво предстои в програмата на НХК за януари

Размер на шрифта: A A A Назад
вторник, 19 януари 2021
Публикувано от: Димитър Шишманов
Ето какво предстои в програмата на НХК за януари

Почитателите на музиката и театъра ще имат възможността да посетят още няколко интересни събития в рамките на месец януари, които ще се проведат в обновения Културен дом на нефтохимика.

На 28 януари, четвъртък, от 18:00 часа на сцената на НХК ще се играе комедийният спектакъл "Баща ми се казва Мария". Автор на спектакъла е Иван Ангелов, а режисьор - Асен Блатечки. 

На 29 януари в Дома на нефтохимика ще се проведе музикално-сценичен спектакъл, който включва подбрани изпълнения от оперната и оперетната класика. Спектакълът е озаглавен "Във вихъра на любовта" и ще е с две издания - от 19:00 часа. Ще звучат арии и дуети от световната съкровищница, заредени с любовни признания, нежни слова, елегантен чар и виталност в изпълнение на Даниела Караиванова - сопран, и Борис Луков - тенор.

Комедията "Смешно отделение" по Ерик Чапъл ще се играе на сцената на НХК на 31 януари от 19:00 часа. Режисьор на постановката е Робин Кафалиев, а сценограф - Теодор Даскалов. Участват: Робин Кафалиев, Николай Сяров, Евгени Стефанов, Иван Иванов, Росица Кехайова, Анна-Мария Николаева.
Всички събития в Дома на нефтохимика ще се провеждат при стриктно спазване на противоепидемичните мерки срещу ковид - 19. В сила е ограничението за 30% заетост на местата в салона, като зрителите ще сядат през два стола.

Задължително е носенето на предпазни маски, спазването на физическа дистанция, както и на останалите противоепидемични мерки за безопасност.

 

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 1466 Последна промяна: 15:23:33, 29 януари 2021