„Да украсим Бургас” ...и тази Коледа!

Вторник, 30 Ноември 2010
Публикувано от: Кристина Вълчева
„Да украсим Бургас” ...и тази Коледа!

По-малко от месец ни дели от коледно-новогодишните празници и с  всеки изминал ден градът ни започва да изглежда все по-празничен. Община Бургас усилено се е заела с украсата на бургаските улици и площади в центъра и кварталите. Все повече са и бургазлиите, които сами декорират своите блокове и работни места, така че да носят настроение на всички. Общинска администрация винаги е подкрепяла инициативите, които правят града ни по-красив. И тази зима награди очакват най-оригинално украсените жилищни блокове, офиси, магазини, обществени сгради.

"Да украсим Бургас" е надсловът на общинския конкурс за външна коледна украса, който се провежда за четвърти пореден път и с всяка изминала година набира все по-голяма популярност сред бургазлии. За да участвате, трябва да заявите желанието си за това не по-късно от 15 декември по телефон (056/907 273), е-мейл ([email protected]) или на място в пресцентъра на Общината (ул."Александровска" № 26). Достатъчно е да посочите адреса на мястото, което номинирате, и начин за връзка с вас. Ще сме ви благодарни, ако при възможност ни предоставите и снимки.

След събиране на всички предложения в определения срок, комисия ще разгледа, оцени и класира най-добрите коледни украси в града. Наградите няма да закъснеят.

Очакваме предложенията ви! Нека тази Коледа направим Бургас по-красив, по-светъл и празничен отвсякога - ние го заслужаваме!

 

* Актуална информация за конкурса и снимки на коледните украси, предложени за участие, ще поместваме във фейсбук профила на Община Бургас и създадената  група "Да украсим Бургас ... и тази Коледа": http://www.facebook.com/group.php?gid=192540474234&v=wall

 

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 6211 Последна промяна: 09:37:59, 30 ноември 2010