СЕСИЯ 2 2021

Понеделник, 26 Април 2021
Публикувано от: Димитринка Костадинова

СЪОБЩЕНИЕ

От 5-ти май стартира втората сесия за 2021 година по програмата за съфинансиране съгласно "Правилник за условията, реда и критериите за предоставяне на финансови средства за съфинансиране на културни проекти на територията на Община Бургас".

Културни организации и артисти на свободна практика от Община Бургас могат да подават своите проектни предложения, като финансови средства ще се предоставят след провеждане на конкурс, проведен по реда и при условията на Правилника.

* Заявлението, с кратка анотация на проекта се подава отделно при сътрудника на Председателя на Общински съвет - Бургас и придружава плика с основната документация.

*Проектната документация в 5 (пет) екземпляра, поставена в запечатан непрозрачен плик, се подава при сътрудника на Председателя на Общински съвет - Бургас.

Периодът за подаване на документи е от 5 май до 18 юни 2021 година, включително.

Информираме Ви, че проектната документация за Сесия 2 отново ще се подава при сътрудника на Председателя на Общински съвет – Бургас, в административната сграда на Община Бургас, ул. „Александровска“ 26, ет. 1

Електронната система, предвидена по чл. 11 на Правилника, ще стартира на по-късен етап през следващата календарна година, след като Общински съвет – Бургас се произнесе по подготвяните в нормативната база промени. Те ще бъдат подложени и на обществено обсъждане.

Файлове:

Правилник.pdf

Формуляр за кандидатстване.docx

Заявление.docx

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 2456 Последна промяна: 11:08:22, 26 април 2021