Резултати от проведено интервю за длъжността „образователен медиатор“ в Стационарен хъб за предоставяне на комплекс от услуги за образование и грижи в ранна детска възраст

Размер на шрифта: A A A Назад
Публикувано на: Петък, 10 Февруари 2023, 16:00
Валидно до:

 

О Б Щ И Н А Б У Р Г А С

ул. „Александровска” № 26

 

 

СПИСЪК

 

Резултати от проведено интервю за длъжността „образователен медиатор“ в Стационарен хъб за предоставяне на комплекс от услуги за образование и грижи в ранна детска възраст, находящ се на адрес: гр. Бургас, кв. Победа, ул. „Хан Кубрат“ № 7а, в изпълнение на Проект: BGLD-2.003-0010 „Заедно днес, заедно утре – местните общности в подкрепа на подобрено образование и грижи в ранна детска възраст“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвимите групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021г.“.

В резултат на проведено интервю за длъжността „ОБРАЗОВАТЕЛЕН МЕДИАТОР“ в Стационарен хъб за предоставяне на комплекс от услуги за образование и грижи в ранна детска възраст, находящ се на адрес: гр. Бургас, кв. Победа, ул. „Хан Кубрат“ № 7а:, Комисията одобри следния кандидат:

 

 

 

Име, презиме и фамилия

 

  1. Филип Андреев Ставрев

 

 

Не се яви:

 

Дияна Христова Никова

 

С одобрения кандидат ще се свърже член от комисията за уточняване на документите, необходими за изготвяне на трудов договор.

 

 

УТВЪРДИЛ:

 

ЙОРДАНКА АНАНИЕВА

ЗАМ.-КМЕТ „ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,

СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ И МЛАДЕЖКИ ПОЛИТИКИ“

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 493 Последна промяна: 16:18:33, 10 февруари 2023