ГЛАСУВАЩИТЕ ДОСЕГА В СЕКЦИЯ № 086, ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ НА УЛ. „ЛЕНКО“, К/С МЕДЕН РУДНИК ЩЕ ГЛАСУВАТ В ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО КОМПЮТЪРНО ПРОГРАМИРАНЕ И ИНОВАЦИИ

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 18 Май 2021
Публикувано от: Димитринка Костадинова

Във връзка с провеждането на извънредни парламентарни избори на 11.07.2021 г. и съгласно последното изменение на Изборния кодекс, с което се въвежда задължително машинно гласуване, се налага осигуряване на сигурно и безпроблемно електрозахранване на всички помещения, в които се провежда изборният процес.

Бургаската секция №086 до настоящия момент използваше павилион с временен статут, разположен на ул. “Ленко“ в к-с „Меден рудник“ (пенсионерският клуб).

За да се създадат условия за спокойно и безпроблемно упражняване правото на глас на всеки избирател от този район, отчитайки и новите изисквания за провеждане на машинно гласуване, Община Бургас предвижда промяна на адреса на избирателната секция, като гласуващите досега в секция №086 ще трябва да го направят в Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации, като номерът на секцията остава непроменен.

В училището има много по-добри условия за обезпечаване на изборния процес. Неслучайно в такива сгради са почти всички секции у нас.

Община Бургас съобщава за промяната много преди изборите. Надяваме се дотогава всеки от този район да разбере за нея. Призоваваме гражданите да проявят активност и да проверят своевременно предварителните списъци с разпределението на избирателите по секции, които ще бъдат публикувани скоро.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 502 Последна промяна: 10:31:36, 18 май 2021