ИЗПЛАЩАНЕ НА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА ЗА ИЗБОРИТЕ НА СИК

Четвъртък, 1 Април 2021
Публикувано от: Димитринка Костадинова

Община Бургас съобщава, че изплащането на възнагражденията на членовете на секционни избирателни комисии ще се извършва по териториални дирекции и може да стане по три начина:

  • В брой на каса;
  • По лична банкова сметка;
  • По банкова сметка на изрично упълномощено лице.

Ако желаете да ви бъде заплатено по банков път, посочете в деня на изборите IBAN на ваша сметка. Не е задължително да представяте удостоверение от банка, ако е ЛИЧНО ваша. Ако посочите банкова сметка на друг титуляр, необходимо е той да бъде упълномощен с нотариално заверено пълномощно, което да представите.

Изплащането на каса ще е по график, който Община Бургас ще обяви в допълнително съобщение.

 

ОБЩИНА БУРГАС
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

ОБЩИНА БУРГАС ВИ УВЕДОМЯВА, ЧЕ ИЗПЛАЩАНЕТО НА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА ЗА ИЗБОРИТЕ НА СИК ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА ОТ ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ ПО ТЕРИТОРИАЛНИ ДИРЕКЦИИ И МОЖЕ ДА СТАНЕ ПО ТРИ НАЧИНА, ПО ВАШ ИЗБОР:

  • В БРОЙ НА КАСА;
  • ПО ЛИЧНА БАНКОВА СМЕТКА;
  • ПО БАНКОВА СМЕТКА НА ИЗРИЧНО УПЪЛНОМОЩЕНО ЛИЦЕ.

АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА ВИ БЪДЕ ЗАПЛАТЕНО ПО БАНКОВ ПЪТ, ПОСОЧЕТЕ В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ IBAN НА ВАШАТА ЛИЧНА СМЕТКА.  НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ПРЕДСТАВЯТЕ УДОСТОВЕРЕНИЕ ОТ БАНКА ЗА БАНКОВАТА СМЕТКА, АКО Е ВАША ЛИЧНА.

АКО ПОСОЧИТЕ БАНКОВА СМЕТКА НА ДРУГ ТИТУЛЯР,  Е НЕОБХОДИМО ТОЙ БЪДЕ УПЪЛНОМОЩЕН С НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНО ПЪЛНОМОЩНО И ДА ПРЕДСТАВИТЕ ПЪЛНОМОЩНОТО.

ИЗПЛАЩАНЕТО НА КАСА ЩЕ Е ПО ГРАФИК, ЗА КОЙТО ОБЩИНА БУРГАС ЩЕ ПУБЛИКУВА СЪОБЩЕНИЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 7710 Последна промяна: 13:29:15, 13 април 2021