Инвестиционно предложение на Национална компания "Железопътна инфраструктура"

Вторник, 01 Июня 2010
Публикувано от: Маринета Николова

Община Бургас

съобщава, че във връзка с изискванията на Закона за опазване на околната среда и на Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействие върху околната среда в Община Бургас е постъпила информация за инвестиционно предложение: "Доставка, инсталация, дизайн, тестове и комисии 7 броя тягови подстанции 110/27.5 kV, 2 броя секционни поста, 2 комплекта SCADA системи с центрове за телеуправление в Пловдив и София" с инвеститор НК "Железопътна инфраструктура".

 

Местоположение на инвестиционното предложение:

Рехабилитацията на 5-те броя тягови подстанции ще се извършва по линията Пловдив-Бургас /Стара Загора, Нова Загора, Ямбол, Карнобат и Бургас/.

Внедряването на два комплекта система SCADA /за участъците Пловдив-Бургас и София-Радомир-Кулата/ е с предназначение за оперативно диспечерско управление на тяговите подстанции, секционните постове и разединителите в гарите.

Площадките на инвестиционното предложение са разположени по двете основни железопътни направления: ЖП линията Пловдив-Бургас и ЖП линията София-Радомир-Кулата, изцяло в границите на собствеността на НК "ЖИ".

  

Материалите за инвестиционното намерение са на разположение на интересуващите се всеки работен ден от 8:30 до 12:30 и от 13:15 до 17:15 часа в Дирекция "Опазване на околната среда", ул. "Шейново" N 24, ет.2 стая 1.

Последние новости

Все новости
скачать в формате pdf Количество просмотров: 3685 последнее изменение: 11:40:52, 01 Июня 2010