Хип-хоп и брейк във втората вечер на „Бургас танцува“

Размер на шрифта: A A A Назад
Вторник, 11 Декември 2012
Публикувано от: Кристина Вълчева
Хип-хоп и брейк във втората вечер на „Бургас танцува“

 

Седем хип-хоп и брейк денс банди ще се изправят в "битка" помежду си тази вечер от 18.00 часа на площада пред Община Бургас.

"Secret G", "Fresh baby", "Flowtron", "Танцово студио 29", "Веспа", клуб "I Dance" /към СК "Аякс"/ и танцова школа "D & G" /към СК "Мустанг"/са участниците във втората вечер на "Бургас танцува". Заедно с тях в танците ще може да се включи и всеки друг, който желае, защото освен да демонстрират умения, танцьорите ще учат на отделни стъпки и публиката.

Фестивалът "Бургас танцува" има за цел да популяризира и да прави достъпно танцовото изкуство. Организира се от Община Бургас и в подкрепа на Кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата 2019.

Програмата за следващите дни предвижда: 12 декември - латино, спортни и американски танци, салса, танго; 13 декември - зумба и модерен балет, 14 декември - народни танци.

 

Повече за инициативата "Бургас - кандидат за европейска столица на културата" може да намерите на официалната фейсбук страница: https://www.facebook.com/Burgas2019

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 5377 Последна промяна: 11:48:52, 11 Декабря 2012