И „Кошийн” на MTV фестивала в Бургас

Четвъртък, 24 Юли 2008
Публикувано от: Стефан Минчев
 И „Кошийн” на MTV фестивала в Бургас

Суперпопулярните британци „Кошийн” потвърдиха, че ще вземат участие в музикалния фестивал „Spirit of Burgas”. Бандата ще пее край морето на 17 август – неделя.

Сформирани през първите години на новото хилядолетие, днес „Кошийн” са водеща сила на световната музикална сцена. Милиони младежи си тананикат въздействащите мелодии на хитовите им сингли Catch, Hide U, Hungry, Harder, All In My Head, Wasting My Time, Overkill (Is It Over Now?).

Стилът на „Кошийн” е смесица от трип-хоп, дръм енд бейс и рок. Членовете на групата са родом от Бристол, Англия. Зад вече наложената на пазара марка „Кошийн” стоят Марки Събстънс (роден Марк Морисън, 1974 г.), Дарън Декоудер (роден Дарън Бийл, 1974 г.) и Шиан Евънс (1973г.). Името на групата представлява комбинация от японските думи за стар - „ko“ и ново - „shin“.

Повече инфо за бандата можете да откриете на техния електронен сайт www.kosheen.com.

Партньорите на Община Бургас от MTV споделиха, че приятните изненади не са свършили и скоро ще бъде обявено името на друга световноизвестна група, която за първи път ще се представи в България на бургаския фестивал.

Очертава се „Spirit of Burgas” да се превърне в най-горещото музикално събитие в Европа това лято.

Билети за „Spirit of Burgas” се продават on-line в сайтовете www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

На промоционална цена от 88 лв. за трите дни на фестивала в интернет са пуснати 1000 билета. След тяхното изчерпване ще се продават 3-дневни билети по 99 лв. и еднодневни по 39 лв. По-късно билети ще се продават на специални пунктове, както и на самия вход на фестивалното градче в Бургас. Тридневният билет, купен на място, ще струва 129 лв., еднодневният 45 лв., а късният билет за денсманиаци - 25 лв.

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 6702 Последна промяна: 07:00:00, 24 Июля 2008