Проектът за "Александровска" представя страната на изложба в Япония

Размер на шрифта: A A A Назад
Сряда, 10 Август 2011
Публикувано от: Стефан Минчев
Проектът за "Александровска" представя страната на изложба в Япония

На 20 юни 2011 г., след проведен национален конкурс, Съюзът на архитектите в България /САБ/ изпрати в Токио постер, илюстриращ реализацията на първи етап от проекта за реконструкция и благоустрояване на централната пешеходна зона в гр. Бургас.

Така новото ларго участва в изложба от постери под надслов "Устойчиво проектиране. Отговорност на архитекта". Тя се организира от Международния комитет по устойчиво проектиране при Международния съюз на архитектите /МСА/, в рамките на техния ХХІV Световен конгрес в Токио.

Всяка секция на МСА може да участва само с един проект, който предстои да бъде експониран в изложбената зона. Условие за участие, което бе изпълнено от САБ, бе попълването на специално подготвен от МСА въпросник по проблемите на устойчивото проектиране. На изложбата ще бъдат окачени от 20 до 30 проекта заедно с допълнителна информация за Стратегията на МСА за устойчиво проектиране. Всички постери, представени от организациите - членки на МСА, ще бъдат качени на електронната страница на международния форум. 

                                                         

Свали като PDFСвали като PDF Разглеждания: 5002 Последна промяна: 13:55:23, 10 Августа 2011