Защита на личните данни

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИОННИЯТ САЙТ НА ОБЩИНА БУРГАС

Община Бургас отдава голямо значение на принципа на зачитане на личния живот. Политиката относно защитата на физическите лица по отношение на обработката на личните данни от институциите е съобразена със Закона за защита на личните данни.

По принцип достъпът до предлаганата на или чрез настоящия сайт информация не изисква предоставянето на лични данни. В някои случаи обаче, Община Бургас чрез официалният си сайт, формите си за връзка и форума на сайта е възможно да събира Ваша лична информация. В този смисъл Община Бургас се придържа строго към отговорно ползване на лична информация, която събира от посетители на официалния уеб сайт.

В момента на предоставяне на информация или използване на някоя част от уеб сайта, Вие се съгласявате Община Бургас да ползва тази информация, както е описано тук:

 • Община Бургас събира лични данни единствено за постигане на конкретна цел или електронна услуга. Информацията не се използва повторно за цели, несъвместими с първоначалните.
  Информацията, която Община Бургас може да събира, включва име, адрес, телефонни и факс номера, адрес за електронна поща, IP адреси и всякаква друга свързана информация, която ни предоставяте по каквито и да било начини, включително и по електронна поща.
 • Също така е възможно да събираме информация за ползването на нашите услуги или информация, която ни е предоставена доброволно. Лична информация се събира в момента, в който потребители се регистрират, изискват информация, записват се за събития и публикуват мнения.
 • Информация може да бъде получена индиректно чрез вашият IP адрес, вътрешните страници и реда, в който ги посещавате и имат статус на кукита (cookies), които са поставени на Вашия компютър от сайта. Това става автоматично. Тази информация се използва за подобряване на уеб сайта и по никакъв начин не Ви идентифицира лично.
 • Община Бургас няма да продава, отдава, търгува с всякаква лична информация, получена от посетители, с изключение на случаи, че това разкриване се изисква от закона, в случай на пратки към Вас или ако е получено предварително Вашето съгласие за това. Община Бургас чрез своите администратори и упълномощен персонал ще вземе мерки за защита на личните Ви данни в максимална степен.
 • Тези служители са задължени да третират информацията като конфиденциална. Въпреки взетите мерки Община Бургас не може да гарантира, че неупълномощени трети лица няма да получат достъп до личните Ви данни.
 • Всяко лице, за което се отнасят данните ("субект на данни“) има право на достъп до своите данни, както и да изиска тяхното коригиране. Лицето трябва да се идентифицира с официален документ за съмоличност.
 • Възможно е да споделяме с трети страни определени порции обобщена, нелична информация, като например статистика за посещения или друга справка. Подобна информация обаче по никакъв начин не Ви идентифицира поотделно.
 • Възможно е да предоставим връзки (чрез банери, линкове и др.) към сайтове на трети лица. Не е изключено тяхното съдържание да изглежда като част от нашия сайт, но то всъщност се предоставя от трети лица, ние нямаме контрол върху него и не носим отговорност за информацията, която предоставяте на тези сайтове. Препоръчваме Ви да се запознаете с политиката за защита на личните данни на тези сайтове преди да предоставите каквато и да е Ваша лична информация.
 • Можете да откажете да предоставите личната си информация на която и да е от услугите предоставяни от официалният сайт на Община Бургас. При това може да се окаже обаче, че Община Бургас не е в състояние да ви предоставя съответната услуга.

Съобщение

Мы используем Hotjar, чтобы лучше понять потребности наших пользователей и оптимизировать этот сервис и опыт. Hotjar — это технологический сервис, который помогает нам лучше понять опыт наших пользователей (например, сколько времени они проводят на каких страницах, какие ссылки они выбирают). нажимать, что пользователям нравится, а что не нравится и т. д.), и это позволяет нам создавать и поддерживать наш сервис с учетом отзывов пользователей. Hotjar использует файлы cookie и другие технологии для сбора данных о поведении наших пользователей и их устройствах. Это включает в себя IP-адрес устройства (обрабатывается во время сеанса и сохраняется в обезличенной форме), размер экрана устройства, тип устройства (уникальные идентификаторы устройства), информация о браузере, географическое местоположение (только страна) и предпочтительный язык, используемый для отображения нашего веб-сайта. Hotjar хранит эту информацию от нашего имени в псевдонимном профиле пользователя.По договору Hotjar запрещено продавать любые данные, собранные от нашего имени.